Over Storytelling People

 

Wij vertellen verhalen. Dat doen we vanuit een visie, met passie en uiterst professioneel. Dankzij een intensieve samenwerking met u bereiken wij het beste resultaat: uw eigen, unieke antwoord op de vraag: What’s your story?

Vernieuwer van bedrijfsgeschiedenis

 

In 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot hét kwaliteitsmerk voor corporate stories. Wij spreken de taal van organisaties, werken resultaatgericht en efficiënt. We zijn het bedrijf dat bedrijfsgeschiedenis vernieuwt met corporate storytelling. Onze jubileumboeken, films en online producties zijn daardoor boeiender en persoonlijker. Onze medewerkers op het gebied van onderzoek, tekst, ontwerp, film en interactiviteit staan garant voor verhalen die boeien, ontroeren en bevestigen.

Voor wie werken wij?

 

Wij werken voor klanten die waarde hechten aan topkwaliteit.

Organisaties

U bent trots op uw bedrijf en u dat mag iedereen weten. U vertelt graag over wat u en uw mensen in al die jaren hebben bereikt. Dat verhaal zou u graag willen vastleggen. U zoekt mensen die de juiste woorden en sprekende beelden met elkaar combineren tot een mooi product. Samen met u gaan we op zoek naar alle aspecten die uw bedrijf zo uniek maken. Het resultaat is een collectief verslag van iedereen die het bedrijf heeft gemaakt tot wat het is en daar, net als u, ongelofelijk trots op is.

Ondernemers

U bent ondernemer en altijd bezig met uw onderneming. Met strategisch denken en handelen. Door passie en leiderschap heeft u uw bedrijf groot gemaakt. Een bedrijf dat er inmiddels mag zijn. U wilt nu het verhaal achter uw onderneming vastleggen. Om het verleden met heden en toekomst te verbinden. Om de kernwaarden van uw bedrijf tot leven te brengen. Om medewerkers, stakeholders en relaties te inspireren. Het succesverhaal van uw onderneming… Úw verhaal!

Visie

Om te komen tot de kern van uw verhaal verdiepen wij ons intensief in uw wereld. Gedegen research, interviews en kennis van de wereld leiden tot een schat aan informatie. Met historisch onderzoek ontrafelen we de feitelijke ontwikkelingen van uw onderneming in het verleden. In persoonlijke interviews verbinden we de ratio van bedrijfsmodellen met de kleurrijke belevingswereld van mensen. Oprichters, oudgedienden, medewerkers en klanten delen hun belevingen en ervaringen. We zoeken naar datgene wat uw onderneming uniek maakt. Wat bindt de mensen die er werken? Wat drijft hen? We nemen de tijd die u zichzelf in de dagelijkse hectiek vaak te weinig gunt. Zo ontstaat een bedrijfsgeschiedenis die dieper gaat en rijker is en daardoor blijft boeien.

Passie

Met een bedrijfsgeschiedenis legt u het verhaal van uw organisatie vast, met storytelling brengt u dat tot leven. Onze passie voor storytelling komt voort uit de overtuiging dat een verhaal mensen iets kan vertellen wat op een andere manier niet zou doordringen. Een verhaal weet mensen met elkaar te verbinden. Mensen maken graag deel uit van een verhaal. Een verhaal voedt de trots, geeft zin aan het werk, stuurt, geeft richting en biedt houvast. In iedere organisatie schuilen honderden verhalen. Het zoeken daarnaar is iedere keer weer een fascinerende ontdekkingstocht, waarbij we ons laten inspireren door úw passie. Al pratend, denkend en onderzoekend komen we steeds dichter bij de kern van dat verhaal: de ziel van uw bedrijf. Als wij klaar zijn ligt er een veelzijdig verhaal, in boek of in film, maar altijd in heldere taal en sprankelend vormgegeven.

Professioneel

Bedrijfsgeschiedenis en verhalen maken is ons vak en wij nemen dat bijzonder serieus. Daarom werken we uitsluitend met professionals. U krijgt te maken met ervaren, hoogopgeleide mensen die thuis zijn in het bedrijfsleven. Mensen met verstand van zaken die de juiste vragen weten te stellen. Zij kunnen een grondige bedrijfsanalyse maken en de kleinste details checken. Daarna weten ze alle informatie terug te brengen tot heldere, begrijpelijke taal en beeldtaal. Zo ontstaat een compleet verhaal dat letterlijk en figuurlijk tot de verbeelding spreekt.

 

 

 

 

Bedrijfsgeschiedenis laat de vonk overslaan!

 

 

 

 

 

Onze werkwijze

Storytelling

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw corporate history tot leven te brengen: naast prachtige boekuitgaven maken wij prachtige jubileumfilms, levendige history online concepten en inspirerende history events. Met onze expertise op het gebied van nieuwe media maken we uw corporate history interactief. Wij creëren een integrale kennisen beeldbank, waarin waardevolle verhalen en beelden – het collectieve geheugen van uw onderneming – worden vastgelegd en gedeeld. In speciale storytelling workshops komt uw geschiedenis tot leven door het vertellen en delen van persoonlijke ervaringen.

Beleving

Om te komen tot de kern van uw verhaal verdiepen wij ons intensief in uw wereld. Gedegen research, interviews en kennis van de wereld leiden tot een schat aan informatie. Oprichters, oudgedienden, medewerkers en klanten delen in persoonlijke inveterviews hun belevingen en ervaringen. We zoeken naar datgene wat uw onderneming uniek maakt. Wanneer alle relevante feiten, ideeën en verhalen zijn verzameld, verwoorden en verbeelden wij uw rijke verhaalbronnen terug tot één krachtige, authentieke corporate history. Uw bedrijfsgeschiedenis – uw erfgoed – komt tot leven.

Authenticiteit

Juist in deze tijd van online social media wordt authenticiteit steeds belangrijker. Onderscheidend vermogen vraagt om authenticiteit, verbinding en betekenis. Succesvolle organisaties delen een gemeenschappelijke droom.

DNA

Storytelling People maakt het bedrijfsverhaal helder en betekenisvol. Onze Corporate History producten geven antwoord op vier essentiële organisatievragen: Wie zijn wij? Waar komen wij vandaan? Wat maakt ons uniek? Wat is onze droom?